Aktywuj abonament OvuFriend od dziś do 21 lutego a otrzymasz od nas prezent:
1 miesiąc - otrzymasz 15 dni w prezencie!
3 miesiące - otrzymasz 1 miesiąc w prezencie!
12 miesiący - otrzymasz 2 miesiące w prezencie!
Jeżeli wykupisz abonament Premium w OvuFriend i zajdziesz w ciążę, będziesz mogła wykorzystać swój abonament w BellyBestFriend, w niesamowitym, w pełni spersonalizowanym, inteligentnym kalendarzu Twojej ciąży!
Promocja trwa do 21.02.2019 roku.
AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
HelaHela |
Cześć dziewczyny. Mam takie szybkie pytanko. Otóż biorę wiesiołek od tego cyklu. Dzisiaj mam 12 dzień cyklu i pojawił się rozciągliwy śluz, ale temperatura chyba jeszcze jakoś mocno nie skoczyła do góry, więc to chyba jeszcze nie owulacja. Czy powinnam dalej zażywać wiesiołek aż temperatura WYRAŹNIE skoczy czy najlepiej już odstawić? (Wykres jest udostępniony).
Dodam, że mam nieregularne cykle, stąd nie mogę sobie "obliczyć", że 14 dni brać a później odstawić (dlatego patrzę na wykres). Wiadomość wyedytowana przez autora 12 listopada 2018, 12:32 |
|
![]()
Agus92 |
Ja bym brała dalej i zakończyła po skoku temperatury
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 12 listopada 2018, 16:16 7 cykl starań - 2cs CLO
Niedoczynność tarczycy Wysoka prolaktyna Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6 + żel Conceive Plus Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine |
|
![]()
HelaHela |
Agus92 napisała:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
iness00 |
Jeśli masz nieregularne cykle i nie masz monitoringów u gin kiedy występuje owulacja to może kup testy owulacyjne i sprawdzaj, bedziesz miała pewność czy owu była czy nadchodzi (jeśli druga kreska będzie bledsza) i nie przegapisz tego najbardziej pożądanego dnia na starania
![]() |
|
![]()
julka_kulka |
Agus92 napisała:
![]() ![]() tak samo uważam, że powinnaś brac do skoku tempki ![]() |
|
![]()
HelaHela |
iness00 napisała:
Jeśli masz nieregularne cykle i nie masz monitoringów u gin kiedy występuje owulacja to może kup testy owulacyjne i sprawdzaj, bedziesz miała pewność czy owu była czy nadchodzi (jeśli druga kreska będzie bledsza) i nie przegapisz tego najbardziej pożądanego dnia na starania
![]() ![]() Ale przy okazji kolejnej wizyty w aptece może kupię jakiś zestaw 10 testów owu ![]() ![]() |
|
![]()
HelaHela |
julka_kulka napisała:
tak samo uważam, że powinnaś brac do skoku tempki
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
gościniec |
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu. Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 listopada 2018, 13:32 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.