X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Krwawienie w ciąży po stosunku
Odpowiedz

Krwawienie w ciąży po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zdarzyło Wam się krwawić do po stosunku w ciąży? Jak to skończyło się?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 26 maja, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwiakiem, luteiną i celibatem na jakieś 2.5 miesiąca.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to wspolzycie było przyczyną krwiaka czy raczej krwawienie po stosunku było objawem krwiaka?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 26 maja, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiołek wrote:
    Ale to wspolzycie było przyczyną krwiaka czy raczej krwawienie po stosunku było objawem krwiaka?
    Współżycie spowodowało krwiaka. Dzień przed byłam na wizycie i czysto, współżycie, a po współżyciu wyszedł krwiak. Poleciałam na wizytę, a tam krwiak o średnicy 15 mm.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Norkowska Debiutantka

Wysłany: 11 lipca, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdarzyło dopiero co. Od razu wybrałam się do lekarza, na USG wszystko dobrze, lekarka nie mogła znaleźć źródła krwawienia, więc przepisała progesteron na wszelki wypadek, celibat na 2 tygodnie i generalnie większą ostrożność na jakiś czas. Co do zasady to chyba w większości przypadków plamienie po stosunku nie jest niebezpieczne w ciąży, ale lepiej od razu iść do lekarza i sprawdzić. Choćby po to, żeby się nie stresować.

AMH 04.25 - 0,81
    Progesteron - 4,9
    FSH - 6,48
    LH - 1,95

Starania od maja '25

9.06 - bHcg - 13, progesteron - 25
    11.06 - bHcg - 74

3.07 - 7mm bebka, serduszko 139 bpm ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ