X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Krwawienie w ciąży po stosunku
Odpowiedz

Krwawienie w ciąży po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zdarzyło Wam się krwawić do po stosunku w ciąży? Jak to skończyło się?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 26 maja, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwiakiem, luteiną i celibatem na jakieś 2.5 miesiąca.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to wspolzycie było przyczyną krwiaka czy raczej krwawienie po stosunku było objawem krwiaka?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 26 maja, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiołek wrote:
    Ale to wspolzycie było przyczyną krwiaka czy raczej krwawienie po stosunku było objawem krwiaka?
    Współżycie spowodowało krwiaka. Dzień przed byłam na wizycie i czysto, współżycie, a po współżyciu wyszedł krwiak. Poleciałam na wizytę, a tam krwiak o średnicy 15 mm.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Norkowska Debiutantka

Wysłany: 11 lipca, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdarzyło dopiero co. Od razu wybrałam się do lekarza, na USG wszystko dobrze, lekarka nie mogła znaleźć źródła krwawienia, więc przepisała progesteron na wszelki wypadek, celibat na 2 tygodnie i generalnie większą ostrożność na jakiś czas. Co do zasady to chyba w większości przypadków plamienie po stosunku nie jest niebezpieczne w ciąży, ale lepiej od razu iść do lekarza i sprawdzić. Choćby po to, żeby się nie stresować.

AMH 04.25 - 0,81
    Progesteron - 4,9
    FSH - 6,48
    LH - 1,95

Starania od maja '25

9.06 - bHcg - 13, progesteron - 25
    11.06 - bHcg - 74

3.07 - 7mm bebka, serduszko 139 bpm ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ