Miesiączka po porodzie
-
I pytanie do tych co miały w miarę regularnie cykle przed ciążą, miałyście później po połogu regularnie czy dopiero po jakim czasie się ustabilizowało czy może w ogóle i teraz macie nieregularne cykle. Ja miałam bardzo regularnie k trochę obawiam się, że teraz może być różnie...
-
Ja kp i dostałam okres 3 miesiące po porodzie. Miesiączki są bezbolesne w przeciwieństwie do czasu sprzed ciąży ale tak samo długie. No i niestety w zeszłym miesiącu 5 dnia okresu dostałam krwawienia dość mocnego , co było dość zaskakujące i nieprzyjemne. A cykle są dość regularne choć nie jak w zegarku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 22:32
Mala.mi lubi tę wiadomość
-
U mnie miesiączki są prawie bezbolesne w porównaniu do czasu przed ciążą. Przez ponad pół roku cykle były regularne jak w zegarku i krótkie - 26 dni. Obecnie długie jak przed ciążą- 30-32 dni, ale nadal w miarę regularne. Przed ciążą miałam cykle długie i nieregularne 30- 40 dni.
Mala.mi lubi tę wiadomość
AZ 02.2022 r.; 9 dpt beta 109 mIU/ml, 13 dpt beta 458 mIU/ml.
20.10.2022r. - Agatka ❤️ -
Pierwszy okres po porodzie miałam po ponad 16 miesiącach - niecałe 3 tygodnie po tym jak przestałam karmić piersią.
Od tego czasu wszystkie cykle mam regularne i owulacyjne, przed ciążą miałam długie i nieregularne, ale też owulacyjne.Mala.mi lubi tę wiadomość
-