X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zatrzymanie beta HCG
Odpowiedz

Zatrzymanie beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kits Znajoma

Wysłany: 7 grudnia 2023, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Od dwóch tygodni moja beta stoi praktycznie w miejscu. Średnia z ostatnich dwóch tygodni to 3500 (raz mam 3700, raz 3400 i tak w kółko). Mimo to na USG jest już zarodek z serduszkiem. Wszystko się pokrywa z OM, rozwój zarodka jest prawidłowy. Czy ta beta oznacza, że stracę kolejną ciążę? Czy to dziecko będzie chore jeśli ciąża się utrzyma? Jestem po dwóch porodach, CP i dwóch poronieniach. Przekopałam cały internet, pytałam już 4 lekarzy i nigdzie nie ma żadnych informacji a lekarze nie wiedzą o co chodzi... Błagam, pomocy. Jestem aktualnie na luteinie, heparynie i Acardzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ