X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Cipronex a starania
Odpowiedz

Cipronex a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szabelka Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2024, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Zrobiłam posiew moczu i wyszła mi bakteria klebsiella aerogenes (enterobacter aerogenes) - lekarz zalecił mi Cipronex na 15 dni i Macmiror na 24 - pytanie czy któraś z Was brała takie leki i czy można w trakcie ich brania starać się o dziecko czy lepiej wstrzymać się na ten czas? Niestety nie mam szans już dopytać lekarza Bo czmychnął mi na urlop

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ