X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jak samodzielnie prowadzić wykres temperatur?
Odpowiedz

Jak samodzielnie prowadzić wykres temperatur?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • truskavvkowa Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ginekolog głośno i stanowczo powiedział, że sama mam obliczać owulację, a nie na jakimś forum bo tam to jest komputerowo i źle. Okej. Tylko nie powiedział jak to obliczać. Czy ktoś może mi to krok po kroku wyjaśnić? Bo czytałam dużo stron dziś, ale nadal jestem zielona. Aż wstyd :D

• Ani Debiutantka

Wysłany: 16 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baza wiedzy---> artykuły---> metody jak obliczyć dni płodne...wszystko jest tylko trzeba poczytać :)

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej poczytać zasady NPR

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Mój ginekolog głośno i stanowczo powiedział, że sama mam obliczać owulację, a nie na jakimś forum bo tam to jest komputerowo i źle. Okej. Tylko nie powiedział jak to obliczać. Czy ktoś może mi to krok po kroku wyjaśnić? Bo czytałam dużo stron dziś, ale nadal jestem zielona. Aż wstyd :D

Coś w tym jest mi program zaznaczył owulację 14 dnia cyklu a wg. monitoringu była 16 dnia cyklu. Więc jakbym się sugerowała tym co program zaznacza to raczej nic z tego by nie było:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ