X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Jak samodzielnie prowadzić wykres temperatur?
Odpowiedz

Jak samodzielnie prowadzić wykres temperatur?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • truskavvkowa Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ginekolog głośno i stanowczo powiedział, że sama mam obliczać owulację, a nie na jakimś forum bo tam to jest komputerowo i źle. Okej. Tylko nie powiedział jak to obliczać. Czy ktoś może mi to krok po kroku wyjaśnić? Bo czytałam dużo stron dziś, ale nadal jestem zielona. Aż wstyd :D

• Ani Debiutantka

Wysłany: 16 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baza wiedzy---> artykuły---> metody jak obliczyć dni płodne...wszystko jest tylko trzeba poczytać :)

• Młoda Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej poczytać zasady NPR

Młoda
    glxfp0ykf5qmdvkk.png

uch5hdgeomm520qo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Mój ginekolog głośno i stanowczo powiedział, że sama mam obliczać owulację, a nie na jakimś forum bo tam to jest komputerowo i źle. Okej. Tylko nie powiedział jak to obliczać. Czy ktoś może mi to krok po kroku wyjaśnić? Bo czytałam dużo stron dziś, ale nadal jestem zielona. Aż wstyd :D

Coś w tym jest mi program zaznaczył owulację 14 dnia cyklu a wg. monitoringu była 16 dnia cyklu. Więc jakbym się sugerowała tym co program zaznacza to raczej nic z tego by nie było:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ