X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja a śluz płodny po
Odpowiedz

Owulacja a śluz płodny po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malojka Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 10-12 dniu cyklu, nastąpił skok temperatury, testy wyszły pozytywne (13 dnia już negatywny), miałam wysokie libido, śluzu nie badałam bo ciągle miałam wrażenie że to mojego męża produkt a nie mój. Teraz jest dzień 15 a ja od wczoraj mam bardzo wodnisty śluz, dziś rano miałam rozciągliwy jak biało kurze 🫣 całkowicie nie wiem o co chodzi. Może być 3 dni po owulacji taki śluz? Jest go bardzo dużo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ