X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja ból 2 jajniki
Odpowiedz

Owulacja ból 2 jajniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiecista94 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2023, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy miała któraś z Was ból po prawej i lewej stronie jednocześnie ? Zawsze mam z prawej , tym razem doszła Rez lewa
    Co to może znaczyć ?

👩‍💼30 🏋️30
    👫8
    Starania od październik 2021
  • Daga121222 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2023, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja często mam bóle w prawym i lewym jajniku, ale to raczej bóle okołoowulacyjne 🙂 a podczas owulacji boli jeden jajnik - w którym jest dominujący pęcherzyk.

👱🏻‍♀️29
    🧑🏻‍🦱29

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od: 02.2023

💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk

18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności

18.11 badanie drożności jajowodów
    Jajowody drożne ✅
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może masz pęcherzyki z obu
    Robiłaś usg ?

• Kwiecista94 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2023, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astereae wrote:
    Może masz pęcherzyki z obu
    Robiłaś usg ?

W tym cyklu już sobie darowała szczerze mówiąc, na zasadzie co ma być to będzie
    Robimy sobie przerwę od lekarzy, w wakacje za bardzo mnie to bolało, radość ze o są o ze pękły o ze była owulacja a potem nici.
    Do kliniki idziemy dopiero listopad lub grudzien

👩‍💼30 🏋️30
    👫8
    Starania od październik 2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ