X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz po owulacji
Odpowiedz

Śluz po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sysia1 Nowa

Wysłany: 31 grudnia 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam problem w teorii jestem 3 dni po owulacji, cykle średnio mam 29-31 dniowe a nadal mam dużo śluzu dość rzadkiego takiego jak przy owulacji, czytałam że podobno to oznaka ciąży lecz ostatni stosunek odbyłam około 5/6 dni przed owulacją i bez „skończenia” w środku. Dodam że około 2 dni przed dniami płodnymi już miałam taki śluz. Pierwszy raz mam takie objawy nie wiem jak to interpretować. Zrobiłam dziś test owulacyjny i jedna kreska była delikatnie jaśniejsza niż druga. Około miesiąc/2 temu leczyłam się na zapalenie jajników i w tamtym miesiącu tak nie miałam. Jak myślicie ten śluz to objaw jeszcze owulacji czy już czegoś innego?

• Panika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że przesunęła Ci się owulacja

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ