X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz po owulacji
Odpowiedz

Śluz po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sysia1 Nowa

Wysłany: 31 grudnia 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam problem w teorii jestem 3 dni po owulacji, cykle średnio mam 29-31 dniowe a nadal mam dużo śluzu dość rzadkiego takiego jak przy owulacji, czytałam że podobno to oznaka ciąży lecz ostatni stosunek odbyłam około 5/6 dni przed owulacją i bez „skończenia” w środku. Dodam że około 2 dni przed dniami płodnymi już miałam taki śluz. Pierwszy raz mam takie objawy nie wiem jak to interpretować. Zrobiłam dziś test owulacyjny i jedna kreska była delikatnie jaśniejsza niż druga. Około miesiąc/2 temu leczyłam się na zapalenie jajników i w tamtym miesiącu tak nie miałam. Jak myślicie ten śluz to objaw jeszcze owulacji czy już czegoś innego?

• Panika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że przesunęła Ci się owulacja

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ