Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz po owulacji
Odpowiedz

Śluz po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sysia1 Nowa

Wysłany: 31 grudnia 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam problem w teorii jestem 3 dni po owulacji, cykle średnio mam 29-31 dniowe a nadal mam dużo śluzu dość rzadkiego takiego jak przy owulacji, czytałam że podobno to oznaka ciąży lecz ostatni stosunek odbyłam około 5/6 dni przed owulacją i bez „skończenia” w środku. Dodam że około 2 dni przed dniami płodnymi już miałam taki śluz. Pierwszy raz mam takie objawy nie wiem jak to interpretować. Zrobiłam dziś test owulacyjny i jedna kreska była delikatnie jaśniejsza niż druga. Około miesiąc/2 temu leczyłam się na zapalenie jajników i w tamtym miesiącu tak nie miałam. Jak myślicie ten śluz to objaw jeszcze owulacji czy już czegoś innego?

• Panika Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2025, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że przesunęła Ci się owulacja

2 lata starań o pierwszy cud 🧸

Ona 👱‍♀️
    IO - wyleczona ✅
    MUCH ✅
    AMH - 0,86 (do powtórzenia)
    HSG ✅

On 🧔🏻
    ŻPN II/III ⁉️
    Morfologia 2%
    Plemniki 27mln/ml (norma >16)
    DFI 25%
    Ruch postępowy A+B= 17%
    Ruchomych 24 %
    Nieruchomych 75 %
    Posiew ✅
    Hormony ✅

Suplementy 01.25
    Inseminacja 📌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ