X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zioła ojca sroki 3
Odpowiedz

Zioła ojca sroki 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2022, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miała któraś z Was kiedyś sytuację ,że po ziołach miała cykl bezowulacyjny? Zaczęłam pić w 1 DC i piłam do teoretycznej owulacji. A tu zonk. Śluz piękny, szyjka otwarta , a temperatura po nie rośnie...

• VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 2 września 2022, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pierwszy cykl z ziołami i mam to samo. Sluz plodny juz sie skonczyl a temateratura taka sama. Niewiem czy to przez ziola czy o co chodzi.

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️

preg.png
  • shikaka86 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2022, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też piję pierwszy cykl i narazie 14 DC i niestety nawet śluzu płodnego nie mam, więc już wiem, że cykl będzie wydłużony o ile w ogóle będzie owulacja, bo jak do tej pory nic nawet nie czuję, a zwykle w tym dniu było już po owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ