X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zioła ojca sroki 3
Odpowiedz

Zioła ojca sroki 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2022, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miała któraś z Was kiedyś sytuację ,że po ziołach miała cykl bezowulacyjny? Zaczęłam pić w 1 DC i piłam do teoretycznej owulacji. A tu zonk. Śluz piękny, szyjka otwarta , a temperatura po nie rośnie...

• VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 2 września 2022, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pierwszy cykl z ziołami i mam to samo. Sluz plodny juz sie skonczyl a temateratura taka sama. Niewiem czy to przez ziola czy o co chodzi.

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️

preg.png
  • shikaka86 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2022, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też piję pierwszy cykl i narazie 14 DC i niestety nawet śluzu płodnego nie mam, więc już wiem, że cykl będzie wydłużony o ile w ogóle będzie owulacja, bo jak do tej pory nic nawet nie czuję, a zwykle w tym dniu było już po owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ