X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zioła ojca sroki 3
Odpowiedz

Zioła ojca sroki 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2022, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miała któraś z Was kiedyś sytuację ,że po ziołach miała cykl bezowulacyjny? Zaczęłam pić w 1 DC i piłam do teoretycznej owulacji. A tu zonk. Śluz piękny, szyjka otwarta , a temperatura po nie rośnie...

• VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 2 września 2022, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pierwszy cykl z ziołami i mam to samo. Sluz plodny juz sie skonczyl a temateratura taka sama. Niewiem czy to przez ziola czy o co chodzi.

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️

preg.png
  • shikaka86 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2022, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też piję pierwszy cykl i narazie 14 DC i niestety nawet śluzu płodnego nie mam, więc już wiem, że cykl będzie wydłużony o ile w ogóle będzie owulacja, bo jak do tej pory nic nawet nie czuję, a zwykle w tym dniu było już po owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ