Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zioła ojca sroki 3
Odpowiedz

Zioła ojca sroki 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaH Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2022, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miała któraś z Was kiedyś sytuację ,że po ziołach miała cykl bezowulacyjny? Zaczęłam pić w 1 DC i piłam do teoretycznej owulacji. A tu zonk. Śluz piękny, szyjka otwarta , a temperatura po nie rośnie...

• VanilioveLove Koleżanka

Wysłany: 2 września 2022, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pierwszy cykl z ziołami i mam to samo. Sluz plodny juz sie skonczyl a temateratura taka sama. Niewiem czy to przez ziola czy o co chodzi.

STARANIA OD 2020
    07.21 -- ciąża pozamaciczna /usunięty jajowód/
    03.22 -- badanie drożności jajowodu OK :)
    10.23 -- pierwsze IVF:
    22.10 - kropek na pokładzie 🤞
    Na feriach 1 ❄️
    7 dpt ⏸️😌😇
    28 dpt ❤️
    08.25 - wracamy po rodzenstwo

age.png
  • Shikaka86 Nowa

Wysłany: 3 września 2022, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też piję pierwszy cykl i narazie 14 DC i niestety nawet śluzu płodnego nie mam, więc już wiem, że cykl będzie wydłużony o ile w ogóle będzie owulacja, bo jak do tej pory nic nawet nie czuję, a zwykle w tym dniu było już po owulacji.

07.2006 r. 💔💔 8/9 tc. Marysia i Franciszek
    12.2009 🩵 Szymek 🥰

39👫38
    Starania od 💒 02.2020 r.
    05.2023 r. Klinika Angelius
    09.2023 r. Inseminacja udana
    06.2024 r. 🩷 Marcia 🥰
    12.2025 r. 💔 7 tc. Natalka 😥
    04.2025 r. 💔 cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ