Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 1dzień po pozytywnym teście owu. brak śluzu .
Odpowiedz

1dzień po pozytywnym teście owu. brak śluzu .

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rossanna Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !

Jestem Trollikiem i potrzebuję trochę pogadać , gdyż sama nie wiem czy mam się martwić czy może bardziej cieszyć . W sobotę 13 Lutego zrobiłam test owulacyjny który wyszedł pozytywnie . Oczywiście cała noc była gorąca i na drugi dzień testy były już negatywne jednak dziwi mnie to że nie mam żadnego śluzu od tamtej nocy . Bardziej taki suchy albo jak by wgl go nie było . Właśnie zaczełam 21 dzień cyklu według ovu nadal zielone dni mam .

Założyłam nowy temat gdyż nie mogłam znalejźć podobnego .

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    2x1ns8qtdlph8oic.png

svchflw1p631ze1p.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sluz plodny z reguly jest przed owu bo ma zapewnic przetrwanie plemniorom, po owu w zasadzie nie jest potrzebny ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Rossanna Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    sluz plodny z reguly jest przed owu bo ma zapewnic przetrwanie plemniorom, po owu w zasadzie nie jest potrzebny ;)

Dziękuję za odpowiedź :) właśnie dlatego się zastanawiałam bo ogólnie przez poprzednie cykle w których nie używałam niczego by zajść żadnych testów itp. to śluz przez cały cykl miałam . I dlatego od razu mnie zdziwiło że tutaj po gorącej owulacyjnej nocy jego brak :P no ale dobrze . Nie chce się ani nakręcać ani zamartwiać bo to też wykazane nie jest :)

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    2x1ns8qtdlph8oic.png

svchflw1p631ze1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ