Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomoc w interpretacji wykresu...
Odpowiedz

Pomoc w interpretacji wykresu...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jestem tu nowa ale juz od jakiegoś czasu staramy się o 2-gie dziecko. Wiem, że jeszcze wcześnie lecz może zerkniecie na mój wykresik i wypowiecie się, czy wygląda obiecująco...? Czy ten Detektor Oznak Ciąży jest wiarygodny? ;-)
    Z góry dziękuję!

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4ab8025775a7b1f70509a004785d12c9.png

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • Binek Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem, za szybko na interpretację wykresu. Poczekaj jeszcze parę dni.
    Pozdrawiam!

Binek ;-)
  • SzłaDzieweczka Debiutantka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Detektor ciąży zlicza punkty na podstawie wykresów innych dziewczyn, które miały podobne objawy, mi np. co dzień przybywa jakieś 6 pkt, ale to tylko prawdopodobieństwo.

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Mam problem z moim wykresem. Staramy się o drugie dziecko. Mogłybyście spojrzeć na ten wykres i powiedzieć czy była owulacja. Dodam tylko że ból owulacyjny miałam w piątek, a temperatura tylko lekko do góry. Proszę o pomoc bo już sama nie wiem jak to interpretować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:08

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ