Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomoc w interpretacji wykresu...
Odpowiedz

Pomoc w interpretacji wykresu...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jestem tu nowa ale juz od jakiegoś czasu staramy się o 2-gie dziecko. Wiem, że jeszcze wcześnie lecz może zerkniecie na mój wykresik i wypowiecie się, czy wygląda obiecująco...? Czy ten Detektor Oznak Ciąży jest wiarygodny? ;-)
    Z góry dziękuję!

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • annia Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4ab8025775a7b1f70509a004785d12c9.png

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • Binek Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem, za szybko na interpretację wykresu. Poczekaj jeszcze parę dni.
    Pozdrawiam!

Binek ;-)
  • SzłaDzieweczka Debiutantka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Detektor ciąży zlicza punkty na podstawie wykresów innych dziewczyn, które miały podobne objawy, mi np. co dzień przybywa jakieś 6 pkt, ale to tylko prawdopodobieństwo.

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Mam problem z moim wykresem. Staramy się o drugie dziecko. Mogłybyście spojrzeć na ten wykres i powiedzieć czy była owulacja. Dodam tylko że ból owulacyjny miałam w piątek, a temperatura tylko lekko do góry. Proszę o pomoc bo już sama nie wiem jak to interpretować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:08

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ