X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźniający się okres
Odpowiedz

Spóźniający się okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres powinnam dostać 13,14,lub 16. Dziś już jest 19 i kompletnie nic !! Dwa dni przed terminem okresu (16 ) zaczęłam brać antybiotyk na katar i gardło(zapalenie) aż do dzisiaj. W poniedziałek i we wtorek na wieczór bolały mnie piersi.. Dziś już prawie wcale. Kochałam się z partnerem w dni płodne bo jak włożyłam głęboko palec to był rozciągliwy śluz ale nie było go za wiele i nie czułam w dniu owulacji kłucia jajników. Mogę być w ciąży?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:51

juwelka, lucy1983 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoczekolada,
    Myślę, że powinnaś zrobić test. Aczkolwiek @ może nie przychodzić właśnie dlatego, że się stresujesz.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ