X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy Nord
Odpowiedz

Test ciążowy Nord

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2022, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ostatnim fałszywie dodatnim teście w poprzednim cyklu zaopatrzyłam się teraz w nordy. Jestem teoretycznie 7dpo dziś zrobiłam rano test i znów widzę bardzo bladą kreskę o czasie. Czy Nord przekłamał wam kiedyś wynik?

6 CS💕
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2022, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze jest szansa że przekładnie wynik jakiś test niezależnie od firmy , należy wziąć poprawkę na błąd w wykonaniu testu . Jak masz wątpliwości powtórz test za dwa dni .

• karola Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2022, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ta kreska jest szara a nie różowawa, to może być przeklamanie. Na nich kreseczka powinna mieć różowy odcień.

Ala222 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze dziecko od lutego 2021
    Listopad '21 ciąża biochemiczna 💔

Listopad 2022- nasza córeczka już z nami ❤️

age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2022, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedyś te nordtest przekłamał. Pokazała się bardzo jasna kreska w różowym odcieniu a dzień później już biel bieli.

age.png

preg.png
  • Slowmotion Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2022, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nordy mają dosyc widoczną kreskę fabryczną, więc jeśli kwestia szara to test negatywny.
    Zresztą testowanie 7dpo jest zdecydowanie za wcześnie. Spróbuj za 3 dni.
    Powodzenia!

18.01.2021 cudowna 👶 18cs
    Luty 2022- Projekt rodzeństwo
    👩‍🦰 33
    👩‍🦲41
    Lipiec: ovitrelle + duphaston, progesteron 22,6 ❌
    Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
    19.08.22
    10dpo ⏸
    11dpo beta 21
    13dpo beta 93
    15 dpo beta 336
    Kropeczek ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2022, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nixta wrote:
    Po ostatnim fałszywie dodatnim teście w poprzednim cyklu zaopatrzyłam się teraz w nordy. Jestem teoretycznie 7dpo dziś zrobiłam rano test i znów widzę bardzo bladą kreskę o czasie. Czy Nord przekłamał wam kiedyś wynik?

Trzymam kciuki. Ja j3estem 8 dni po nie testuje jeszcze. Poczekam dwa dni boję się, że znów nic z tego nie będzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ