Test owulacyjny pozytywny podczas okresu
-
nick nieaktualnyWitam, Nazywam sie Sandra. W środę miałam 1dc i od soboty z czystej ciekawości zrobiłam test owulacyjny. Wyszedł pozytywny około godziny 17:00. @ była dość bolesna- jak nigdy, częste skurcze w podbrzuszu i całość okresu zazwyczaj oscylowała w okolicach 4 dni. W sobotę z narzeczonym po pozytywnym wyniku testu staraliśmy się o dzidzie. Od tamtej pory utrzymuje się u mnie ból w podbrzuszu- falami przychodzi i odchodzi, dodatkowo zauważyłam plamienie, tzn od soboty plamie, ból głowy. Świerzą różową krwią. Wizyta u ginekologa dopiero zaplanowana na październik- najwcześniej. Nie wiem co o tym sądzić. Staramy się o dzidzię ale nie sądziłam czy mogę mieć owulację w trakcie okresu. Co o tym sądzicie? Temperatura od soboty utrzymuje się w granicach 36,9/36,8. Dziś test owulacyjny negatywny tak jak i w niedzielę (godzina testowania ok 16)
-
nick nieaktualnyCykle mam 25 dniowe. Czasami mniej. W każdym bądź razie test był pozytywny aż się mocno zdziwiłam. Na następny dzień była kreska ale już bledsza testowa. I wczoraj nie było już wcale. Tylko 1. Dziś nie wiem czy ma sens robić test owulacyjny skoro 2 pozostałę były już póżniej negatywne. Sama nie wiem co o tym myśleć. Zapisałam się do ginekologa najbliższy termin 13.10. podbrzusze falami boli jakby na owulację ale test negatywny. A co do plamienia mogę się zgodzić że mogły być to resztki okresu z tym że zazwyszaj miały inny kolor. sama nie wiem. na te chwilę szukam terminu u ginekologa.
-
nick nieaktualny
-
Agata 1986 wrote:Witam ja mam bardzo krótkie cykle po 19 dni i mi wychodzi że dni płodne mam podczas okresu tak samo niby owulację czy to jest mozliwe? Jak tu zajść w ciążę .... pozdrawiam
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Moja przyjaciółka wpadła dzień po miesiączce... Miała bardzo nieregularne cykle wtedy i chodziła do ginekologa, żeby to unormować. Już na lekcji biologii nam mówili w szkole, pamiętam to jak dziś, że nie ma rzeczy niemożliwych jeśli chodzi o cykl kobiety, że stres i inne rzeczy mogą powodować takie zmiany, że owulacja nadejdzie kiedy się jej nie spodziewamy.Staramy się od 16 miesięcy, a dzidziusia brak Zaczynam wariować.
-