Pierwszy poprawny po laparo rozpoczęty 2 lutego 2020

Autor: Kamcia
zoom
  • Temperatura
  • 37.20°
  • 36.90°
  • 36.60°
  • 36.30°
  • 36.00°
  • Dzień cyklu
  • Śluz
  • Miesiączka
  • Szyjka macicy
  • Współżycie
  • Test owulacyjny
  • Monitor owulacji
  • Test ciążowy
  • Wiesiołek
  • Summavit D
  • Notatki
Luty 2020 Marzec 2020
02nd 03pn 04wt 05śr 06cz 07pt 08so 09nd 10pn 11wt 12śr 13cz 14pt 15so 16nd 17pn 18wt 19śr 20cz 21pt 22so 23nd 24pn 25wt 26śr 27cz 28pt 29so 01nd 02pn 03wt 04śr 05cz 06pt 07so 08nd
krwawienie lekkie krwawienie mocne krwawienie średnie plamienie plamienie plamienie plamienie plamienie plamienie plamienie negatywny negatywny negatywny negatywny negatywny negatywny pozytywny pozytywny negatywny kremowy kremowy rozciągliwy rozciągliwy rozciągliwy rozciągliwy rozciągliwy kremowy kremowy kremowy kremowy kremowy kremowy kremowy kremowy wieczorem wieczorem rano i wieczorem wieczorem wieczorem wysoki wysoki wysoki wysoki szczyt Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej z wiesiołka Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Summavit D Wypryszczyło jak nastolatke 😂<br />
Dwóch nieprzyjaciół na czubku nosa i jeden na brodzie 😂😂😂 Badania hormonalne.<br />
FSH                     8.30       2,9-12,0 faza folikularna<br />
LH                          3.92       1,5-8,0 faza folikularna<br />
ESTRADIOL         101.55   18-147 faza folikularna<br />
PROGESTERON   0.46     0,25-0,54 faza folikularna<br />
PROLAKTYNA     17.11    min-2,70    max-35,00<br />
TESTOSTERON    0.59      min-0,14    max-0,72<br />
<br />
W poniedziałek do odbioru będzie Insulina i AMH<br />
Szczypanie w okolicy jajników... Pracują??? Druga kreska na teście ovu zaczyna być widoczna, jeszcze przedwczoraj wcale jej nie było 😉 1 clearblue ⭕<br />
<br />
Lewy jajnik??? 2 Clearblue ⭕<br />
<br />
Wynik insuliny: 11,4 uU/ml <br />
Norma: 2,6-24,9 3 Clearblue 🔅 mrudający (1)<br />
<br />
Odrobina krwi po ❤️ 4 Clearblue 🔅mrugający (2)<br />
<br />
Przed kąpielą śluz szklisty rozciągliwy z domieszką krwi No i po ptakach...znów brak jajka albo pęcherzyki nie pękły...<br />
<br />
ODEBRALAM WYNIKI AMH 😭 <br />
ZAKRES 0,71-7,59<br />
MOJ WYNIK 0,6 (szanse na ciąże marne) <br />
<br />
Clearblue 🔅 migajacy (3)<br />
Paskowych nie zrobilam<br />
<br />
Walentynki.<br />
Impreza urodzinowa - 30stka Pauliny, wychodne. Dzisiaj sporo szklistego rozciagliwego.<br />
I co z tego 😪... Wyniki nie dają mi żadnych złudzeń<br />
❤️ 10h<br />
<br />
Test owu paskowy z 14:30<br />
https://zapodaj.net/12540a75e56d2.jpg.html<br />
Nie rozumiem...<br />
Test owu paskowy z 18:00<br />
https://zapodaj.net/497f90b42479e.jpg.html<br />
Test owu paskowy z 21:30 MAMY TO!!! 👏👏<br />
<br />
https://zapodaj.net/e8361fa31fb48.jpg.html<br />
❤️ Po północy No w końcu! 👏 👏 👏<br />
Test Clearblue nie mruga 🔆 mamy szczyt!! <br />
Paskowy test też jeszcze wskazuje peak. <br />
Dzisiaj robimy bobaska 🤩🤩🤩🤩<br />
<br />
https://zapodaj.net/8056e1bb2d203.jpg.html<br />
<br />
A śluzu mogę rozdawać po koleżankach 😉 <br />
co pójdę siku to widzę mega ilości 🤦‍♀️😂🎊 Śluz przy kąpieli-resztki rozciagliwego. Po badaniu dowciapnym już balsamiczny kremowy 🍍<br />
Wizyta u gin 9:30<br />
<br />
Mamy to! <br />
Owulacja była w weekend! Ciałko żółte troszkę torbielowate ale to ponoć nie przeszkadza 12x14x12mm<br />
Endometrium 7,9mm<br />
<br />
<br />
Pod wieczór mega dużo kremowego śluzu. <br />
Czuje też jajniczek 🤭<br />
🍍🍍<br />
<br />
Ćwiczenia JW Żagań 🤬<br />
<br />
Nie mogłam spac.<br />
Falowe kłucia jajników i macicy. Podobnie<br />
 z cyckiem-pulsacyjne kłucia. <br />
W piątek rano badanie proga-lekarz tak chciał choć to w <br />
niedzielę wypadałby 7dpo 🤷‍♀️ 🍍🍍🍍<br />
<br />
Ćwiczenie JW Żagań 🤬<br />
Temp mierzona pół godziny szybciej<br />
Śluz rano przy mierzeniu kremowy, biały trochę grudkowy<br />
<br />
Odrobina krwi ze śluzem, po południowej drzemce...<br />
trochę mnie <br />
to martwi (w październikowym <br />
cyklu było to samo...) 🍍🍍🍍🍍<br />
Zrobiłam proga, WYNIK 25,77!!! 5DPO 😁<br />
<br />
O w mordke ale skok temp. 🧐🧐🧐<br />
<br />
Może uda się wcześniej wyjść z pracy i jednak zrobić tego proga 🍍🍍🍍🍍🍍<br />
Spałam.... 14godzin!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂<br />
<br />
Boli brzusio, tak falowo jak na @ 🍍🍍🍍🍍🍍🍍<br />
Służba<br />
<br />
Chłodnawo mi, dłonie lodowate i czuję zimne dreszcze na nogach Zgaga... Ale to raczej po wczorajszej pizzy z sosem czosnkowym 🤭<br />
Wolne po służbie  Służba<br />
<br />
Cien na sikaczu... Niech ciemnieje 🙏🙏🙏🙏 Wolne po służbie <br />
Testowanie<br />
Wieczorem wizyta u gin Zajęcia ogniowe... Wolałabym nie iść... <br />
Testowanie @??? Ortodonta... Ściąganie aparatu
zoom
  • Temperatura
  • 37.20°
  • 36.90°
  • 36.60°
  • 36.30°
  • 36.00°
  • Dzień cyklu
  • Śluz
  • Miesiączka
  • Szyjka macicy
  • Współżycie
  • Test owulacyjny
  • Monitor owulacji
  • Test ciążowy
  • Wiesiołek
  • Summavit D
  • Notatki
Komentarze
kasiulek1201 25 lutego, 10:54

✊🍀

Demonikas 25 lutego, 10:24

oby to bylo to! niech ciemnieje!

Kamcia 25 lutego, 10:13

https://zapodaj.net/0087a2213ad80.jpg.html

Na żywo prezentuje się lepiej 😉

Staraczka poraz trzecii 25 lutego, 10:09

No i co tam wyszło z tego dzisiejszego sikacza?? 😍
Ja trzymam mocno kciuki, i czuje ze będzie dobrze 💚

Kamcia 25 lutego, 09:36

Dzięki dziewczyny, dziękuję Karolciu. Czuję się ok. Wczoraj trochę mnie z mogło ale to też wina zmęczenia po służbie. Dzisiaj rano zrobiłam jednego sikacza... Zaraz będzie kolejny a jutro beta i wizyta u dr.

Karolcia89 25 lutego, 05:23

✊🍀🍀🍀
Trzymam kciuki. Jutro zobaczysz 2 kreski 😊
A jak się czujesz?

Nati91Nati 23 lutego, 19:48

Powodzenia

kic83 23 lutego, 12:13

☘️🤞

Vandanity 23 lutego, 12:10

🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♂️

Magdalena 😀 22 lutego, 22:26

Powodzenia 🍀🤞

M5ilena 22 lutego, 18:06

😊🤞

Karolcia89 22 lutego, 05:34

Tu będzie zielono ✊🍀

Staraczka poraz trzecii 21 lutego, 18:45

Łeee kochana to napewno jest coś na rzeczy ✊✊💚

Staraczka poraz trzecii 21 lutego, 16:19

Łał no piękny wynik i to w takim dc :D
A norma jaka w tej fazie w twoim labo?

kic83 20 lutego, 09:05

🍀

Lalia 20 lutego, 08:54

Tak bym chciała ✊✊✊

U Ciebie widzę, że już po owu, więc trzymam kciuki za kreseczki 🍀🍀🍀

motylek1909 19 lutego, 23:01

Pięknie dzialaliscie ❤️

Staraczka poraz trzecii 19 lutego, 13:03

Kochana ja też wczoraj badałam proga właśnie w 8dpo. Podobno 7-8 dniu właśnie można :)

Staraczka poraz trzecii 19 lutego, 11:14

Trzymam kciuki ✊
Powodzenia :)

kic83 19 lutego, 10:59

Będzie zielono!🍀

Kitka_87 18 lutego, 19:37

💚💚💚

motylek1909 17 lutego, 22:53

Cudnie! Będzie zielony finał :)

Ania.S 16 lutego, 17:15

🍀

Magdalena 😀 15 lutego, 20:01

🤞🍀❤️

motylek1909 15 lutego, 13:43

Dlaczego? :(

Kamcia 14 lutego, 18:41

Nic z tego 😭😭😭

motylek1909 13 lutego, 22:28

Zaciskam kciuki za owocna owulację ❤️

kic83 13 lutego, 11:16

Mocno trzymam kciuki! 🍀🤞

Lalia 13 lutego, 08:41

Powodzenia ✊🍀😍

motylek1909 11 lutego, 21:45

Powodzenia 💪

Vestoria 9 lutego, 15:28

Powodzenia! Życzę ładnej owulki 😏

Alayna 7 lutego, 13:36

Powodzenia

kic83 6 lutego, 13:32

powodzenia, za ten cykl 🍀🤞

Vestoria 4 lutego, 13:54

Byłam tak pesymistycznie nastawiona, a tu się mile zaskoczyłam.
Bałam się wyników męża, ale no no... Może być z siebie dumny 😎
Endometrium ok.
Plan działania jest 🙂

Vestoria 3 lutego, 15:31

To niestety Twój opis brzmi znajomo. Nawet śluz się rozrzedzil. Dobrze, że akurat jutro mam tą wizytę

Kamcia 3 lutego, 14:02

Przy torbieli miałam też taki dziwny skok temp jak Ty ale bólów brzucha raczej nie. Mało tego przy tym skoku pojawiał się też plodny śluz. Bóle brzucha miałam zaraz przed miesiączka no i w momencie pęknięcia (ból jak przy owulacji)

Vestoria 3 lutego, 13:34

Na wizycie 11dc będziesz już wiedziała, jak tam pęcherzyki wyglądają i czy owulacja za rogiem 🙂 ciekawa jestem jak ten lek na menopauzę wpływa na nasz organizm. U mnie ból brzucha i jajników. Może to torbiel. Czy przy torbieli bolał Cię brzuch i miałaś wysoką temperaturę?

Kamcia 3 lutego, 10:48

Dziękuję 😘 tym razem mam przeczucie ze cykl będzie już normalny. Minęły trzy miesiące od laparo... Wszystko powinno się już poukładać w hormonkach 😉 @ daje popalić... Bez listka Nospy nie wychodzę z domu

Vestoria 3 lutego, 10:36

No to kciuki za nowy cykl 🙂

Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)