Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 1 cykl mierzenia temperatury
Odpowiedz

1 cykl mierzenia temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki. Mam 22 lata od 3 mies staramy się z partnerem o dzidziusia.jednak jest to 1 cykl kiedy mierze temp dodatkowo robię testy owu. Dziś jest 17 dc ( cykle nie zbyt regularne poprzedni 28 dni a prędzej 26 prędzej brałam tabletki) więc powinna być już owulacja wg obliczeń ze cykl ma 28 dni. Jednak temp od 5 dni wynosi 36.3 testy również na minus i zastanawiam się czy wszystko ok. Mierzmoże ktoś coś podpowie lub miał podobnie. :) chcielibyśmy już by dzidzia była z nami. I sama już nie wiem co o tym myśleć. Pozdrawiam

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Justine Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel, udostępnij nam wykres :)

I pytanie czy mierzysz temp zgodnie z wszystkimi zasadami? czyli mierzenie o stałej godzinie, po przespaniu kilku godzin w nocy?

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • kambel Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierze codziennie o tej samej porZe czasami spr jeszcze raz dodatkowo po kolejnych kilku godz snu i jest wyższa ale zapisuje tą pierwszą. Kurczę nie wiem za bardzo jak się go udostępnia :(

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Justine Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już udostępniłaś. Może masz późną owulację, albo bezowulacyjny. Mierz dalej temp i zobaczysz jak bedzie sie wykres kształtować po całym cyklu.

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • kambel Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś temp poszła w górę o 0.2 :) na szczęście. Nie wszystko jeszcze stracone. :)

relgio4pk3pt9z4w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ