16dpo, test negatywny, temperatura wysoko
-
nick nieaktualnyA jak sie ma temperatura do okresu?od owulacji nie spadla mi temperatura ponizej lini podstawowej,dzis mam 2 dzien nowego cyklu a tempka wciaz utrzymuje sie na poziomie sprzed @,krwawienie mam nie za mocne,takie normalne,dwie podpaski starczaja na dzien,czy ktotas tak miala?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej sluchajcie moja sytuacja wyglada tak: staramy sie moim kochanym o dziecko juz dluzszy czas no i ostatnia @ mialam 17 listopada cykl mam co 26 dni no i teraz mi sie spoznia ... Robilam test wieczorem w dzien spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny, objawow praktycznie nie mam procz tego ze bola mnie sutki i widac na piersiach takie niebieskie zylki sama nie wiem juz moze popadam w paranoje i tyle.. Powiedziecie mi cos co by mnie troche uspokoilo.
-
nick nieaktualny
-
...albo powtórzyć test rano, tak żeby był z porannego moczu. Na tym etapie jeszcze może być za wcześnie dla testów sikanych na wykrycie ciąży - zwłaszcza jak do zagnieżdżenia doszło późno. Druga możliwość - przesunęła Ci się owulacja i @ przyjdzie później.
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url

29.10.2014