X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Beta hcg za niska w 6 tygodniu
Odpowiedz

Beta hcg za niska w 6 tygodniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc czy coś sie dzieje nie tak :(zrobiłam dziś betę chodz lekrz mówił żeby nie robic ale moja psychoza zrobiła no i wyszła że przyrost za niski 31.05 data beta - 50245,990 tylko 57,4 % a wcześniej robilam 24. 05 i przysrotu był prawidłowy 10076,360. Może ktoś tak już miał i było wszytko oki??

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia00 wrote:
    Proszę o pomoc czy coś sie dzieje nie tak :(zrobiłam dziś betę chodz lekrz mówił żeby nie robic ale moja psychoza zrobiła no i wyszła że przyrost za niski 31.05 data beta - 50245,990 tylko 57,4 % a wcześniej robilam 24. 05 i przysrotu był prawidłowy 10076,360. Może ktoś tak już miał i było wszytko oki??

Powyżej 8000 przyrost jest mniejszy :) już nie rób więcej bety, już powinno być widać serduszko na USG :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ