błędnie wyznaczona owulacja
-
Weiesz OV wyznaczył owulację na podstawie skoku temperatury, ale jest jeszcze przerywaną kreską więc może jeszcze zmienić. Mi np wczoraj pokazywał przerywaną kreską inny dzień a dziś kreskę przesunął jeden dzień później i jest już to kreska ciągła. Poza tym nawet jak wyznacza tą owulację to trzeba brać pod uwagę, że to nie musi być koniecznie ten dzień na 100% tylko mniej więcej w tych dniach, znaczy tak mi się wydaje.
-
nick nieaktualnyDla mnie z wykresu wynika ze mialas najprawdopodobniej owulacje 16 dc.
-
pobijam temat, bo mam taką samą sytuację, można to jakoś zmienić? ustawić?
chyba, że się zmieni po wprowadzeniu miesiączki?Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dziewczyny mozecie rzucic okiem na moj wykres? Juz dwa razy zmienilo sie oznaczenie owulacji... i mam watpliwosc czy dobrze ja teraz zaznaczyl...
-
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
Używam tego wykresu pierwszy raz i już mam ochotę więcej go nie używać. Nigdy nie sledzilam mojego cyklu. @ miałam zawsze jak w zegarku 28 dniowy, ból w podbrzuszu w połowie, myślałam że wszystko jest ok. No ale staramy się i staramy i nic. Postanowiłam że wypróbuje ten super ovufriend. No i co się porobiło? Wpisywalam temperatury i ciągle czerwone światło, w końcu przy 11 dc napisał że potencjalnie płodny, 12 że płodny. W końcu wpisałam temperaturę na dzień 13 i co? Okazało się że wg niego jednak ovu było dnia 10 i już po ptakach!!! Nic tylko się poplakac, bo jak był 10 dc to pisał że nieplodny i nic nie robilismy. Czy to możliwe? Czy was też tak zaskakuje? Dramat!!
-