X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ból owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola lola Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, napiszcie proszę która z Was ma bóle owulacyjne? I czy chodzicie na monitoring i możecie jakoś te bóle ustosunkować do przebytej owulacji. Macie przed? Po?
    Ja juz zglupialam. W pierwsza ciążę nie miałam problemu z zajsciem, nie obserwowalam sie, po prostu udało sie za pierwszym razem :)
    Teraz od pól roku myślałam ze te bóle są bezpośrednio po owulacji, ze bol jest wynikiem draznienia otrzewnej. Teraz zastanawiam sie jednak czy owu u mnie nie jest ze dwa, trzy dni po bólu, mimo tego ze sluzu juz wtedy za bardzo nie mam.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boli kochana wtedy jak jajeczko sie próbuje uwolnić z jajnika:)

• Pola lola Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie niby nie zawsze, bo ponoć moze boleć przed owu jak sie pecherzyk powiększa. W trakcie jak pęka. Albo po owu jak płyn czy tam krew drażni otrzewna.
    Chciałabym poznać opinie dziewczyn które maja taki bol i jednocześnie maja monitoring i wiedza kiedy dokładnie jest owu.
    Bo wiadomo po objawach płodności można tylko domniemac.. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ