Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ból owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pola lola Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, napiszcie proszę która z Was ma bóle owulacyjne? I czy chodzicie na monitoring i możecie jakoś te bóle ustosunkować do przebytej owulacji. Macie przed? Po?
    Ja juz zglupialam. W pierwsza ciążę nie miałam problemu z zajsciem, nie obserwowalam sie, po prostu udało sie za pierwszym razem :)
    Teraz od pól roku myślałam ze te bóle są bezpośrednio po owulacji, ze bol jest wynikiem draznienia otrzewnej. Teraz zastanawiam sie jednak czy owu u mnie nie jest ze dwa, trzy dni po bólu, mimo tego ze sluzu juz wtedy za bardzo nie mam.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boli kochana wtedy jak jajeczko sie próbuje uwolnić z jajnika:)

• Pola lola Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie niby nie zawsze, bo ponoć moze boleć przed owu jak sie pecherzyk powiększa. W trakcie jak pęka. Albo po owu jak płyn czy tam krew drażni otrzewna.
    Chciałabym poznać opinie dziewczyn które maja taki bol i jednocześnie maja monitoring i wiedza kiedy dokładnie jest owu.
    Bo wiadomo po objawach płodności można tylko domniemac.. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ