Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów bol piersi czy jednak nie, świadczy o ciązy?podzieldzie się...
Odpowiedz

bol piersi czy jednak nie, świadczy o ciązy?podzieldzie się...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lola71 Znajoma

Wysłany: 28 maja 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnośnie cycków,to ja zaraz po skoku miałam obolałe piersi i od razu wiedziałam, ze owulka byla.... Teraz nic.... zupełnie nic nie bola tylko leciutko sie jakby wypełniły( mało ale odczuwalne). Ale od momentu skoku bola mnie jajniki, czasem jeden, czasem dwa,a czasem to czujęjakby miała zaraz przyjść @. Dopiero dziś 7dpo zaczęly lekko bolec, wciaz mam bole brzucha,jajnikow. Jak sobie przypomne, z pierwszym dzieckiem tez nic,zupelnie nic nie czulam,piersi sie nie powiekszyly nie bolaly. Bylam przekonana ze po prostu cykl byl bezowulacyjny a 40dc tescik pozytywny:0
    Czy teraz tez mam szanse ze to ciaza???? temp mierze codziennie rano o godz.8 narazie rośnie,jakie mam szanse ze to ciaza? dodam, ze jestem z 1 dzieckiem po cesarce,czy te bole brzucha moga miec cos wspolnego z ciaza? bardzo chcialabym....

iv09df9heyq3igbw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo. Piersi bolą ale mniej niż normalnie, ale podbrzusze boli mnie od początku ovu. Czasami ciągnie po szyjce w dół, zastanawiam się również czy to jakiś objaw czy może na basenie albo w pracy złapałam jakieś dziadostwo:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ