X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

choroba czy ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5

co myslicie o moim wykresie? wczoraj bylam zupelnie zdrowa i mialam 36,6 rano, dzis rano 37,9. Nigdy nie mialam takiej wysokiej temperatury, ale jestem chora, boli mnie głowa, mięśnie, gardło, jest mi zimno, kaszle, kicham, zdycham. Czy mam w ogóle brać tę temp pod uwage?

• Unlike Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, przy chorobie temperatura rośnie zawsze, więc nie należy interpretować jej jako oznaki cyklu ;)

48f411ed51.png
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziekuje :) w takim razie musze szybko wyzdrowiec. Rozumiem ze podczas choroby mie warto dokonywac porannego pomiaru temp?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ