Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

choroba czy ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5

co myslicie o moim wykresie? wczoraj bylam zupelnie zdrowa i mialam 36,6 rano, dzis rano 37,9. Nigdy nie mialam takiej wysokiej temperatury, ale jestem chora, boli mnie głowa, mięśnie, gardło, jest mi zimno, kaszle, kicham, zdycham. Czy mam w ogóle brać tę temp pod uwage?

• Unlike Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, przy chorobie temperatura rośnie zawsze, więc nie należy interpretować jej jako oznaki cyklu ;)

48f411ed51.png
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziekuje :) w takim razie musze szybko wyzdrowiec. Rozumiem ze podczas choroby mie warto dokonywac porannego pomiaru temp?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ