X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

choroba czy ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5

co myslicie o moim wykresie? wczoraj bylam zupelnie zdrowa i mialam 36,6 rano, dzis rano 37,9. Nigdy nie mialam takiej wysokiej temperatury, ale jestem chora, boli mnie głowa, mięśnie, gardło, jest mi zimno, kaszle, kicham, zdycham. Czy mam w ogóle brać tę temp pod uwage?

• Unlike Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, przy chorobie temperatura rośnie zawsze, więc nie należy interpretować jej jako oznaki cyklu ;)

48f411ed51.png
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziekuje :) w takim razie musze szybko wyzdrowiec. Rozumiem ze podczas choroby mie warto dokonywac porannego pomiaru temp?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ