Co jest z tą moją temp.? Bardzo proszę o pomoc.
-
Kochane proszę Was o pomoc. Mierzyłam temperaturę rano po przebudzeniu wynosiła 36,7. Nie wstając z łóżka po 10 min zmierzyłam jeszcze raz (ponieważ byłam cała rozpalona) i była wyższa, później jeszcze raz po 10 min i znowu wyższa. W kalendarzyku zaznaczyłam tą najniższą, ale nie wiem czy dobrze. Miała tak któraś z Was? Czy coś ze mną nie tak? A może z termometrem? Jak myślicie?
-
A może po prostu masz gorączkę?Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Myślę, że jest to normalne- w końcu organizm budzi się do życia więc temperatura wzrasta powoli, albo tak jak Mdf napisała może masz gorączkę.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Kiedyś też tak mialam tyle że po pierwszym zamierzeniu o 4 rano była niska a po kolejnych 3-3.5h snu była o wiele wyższa. przestałam więc później mierzyć bo to nie ma sensu. Też mi się wydaje że możesz mieć temp. Albo jeśli mierzysz pod językiem to zmienilas miejsce pomiaru
-
Gorączka myślę, że nie. Przynajmniej po wyjściu z łóżka nic nie wskazywało na to żebym miała temp. podwyższoną. Nie wiem co to może być, ja w ogóle jestem jakaś inna.. Kupiłam nowy termometr i od nowego cyklu o 5 rano będę temp mierzyć. Bo o tej godzinie mąż chcąc nie chcąc mnie budzi jak idzie do pracy;) Zobaczymy.
-
Przykład z dzisiaj: o 7:13 temp 36,87 a o 8:30 już 37 Przyczyna: obudziłam się po 7, zmierzyłam temp i próbowałam spać dalej i znów z ciekawości zmierzyłam. Organizm po prostu zaczął się budzićProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -