X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cykle historyczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • telefon_w_rosole Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2023, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Wiem, kiedy miałam historycznie owulację - ale zaczęłam korzystać z aplikacji miesiąc później. Z tego co widzę, edytować mogę tylko w tych cyklach, od których niejako "zaczęłam". Próbowałam zalogować się przez stronę www, jak twierdzi FAQ, ale w ustawieniach nic nie mam konkretnego :/

AMH 0,54, 37 lat
    Niskie LH i FSH
    Starania od 01.11.2023

4.08.2025 - transfer naszego jedynego zarodka❄️, po PGT-A, prawidłowego ... czekanie 📆
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ