X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy cos z tego bedzie
Odpowiedz

czy cos z tego bedzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiunia 29 Nowa

Wysłany: 9 lutego 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny zerknijcie na moj wykresik czy cos będzie z tego bo sie już gubie :( nie wiem czy owulacja była czy nie jestem poczatkująca byłabym bardzo wdzieczna za rade

7cd4fa2d44532ae9e03d0060f1666975.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2013, 09:31

• kookana1987 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacje dopiero Ci zaznaczy narazie system ciagle zbiera dane. mnie tez zaskoczyl termin owulacji :/ ale ponoc to dziala... jak dla mnie Twoj wykres jest bardzo rowny wiec pewnie nie bedzie problemu z wykryciem ovu :)powodzenia

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • Gosiunia 29 Nowa

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chyba jestem przewrażliwona bo wydaje mi sie ze owulki nie bedzie nie wiem pierwszy cykl stosuje pomiar temperatury i troche płaski jak dla mnie hehhe chociaz może sie myle

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ