X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy cos z tego bedzie
Odpowiedz

czy cos z tego bedzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiunia 29 Nowa

Wysłany: 9 lutego 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny zerknijcie na moj wykresik czy cos będzie z tego bo sie już gubie :( nie wiem czy owulacja była czy nie jestem poczatkująca byłabym bardzo wdzieczna za rade

7cd4fa2d44532ae9e03d0060f1666975.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2013, 09:31

• kookana1987 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacje dopiero Ci zaznaczy narazie system ciagle zbiera dane. mnie tez zaskoczyl termin owulacji :/ ale ponoc to dziala... jak dla mnie Twoj wykres jest bardzo rowny wiec pewnie nie bedzie problemu z wykryciem ovu :)powodzenia

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • Gosiunia 29 Nowa

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chyba jestem przewrażliwona bo wydaje mi sie ze owulki nie bedzie nie wiem pierwszy cykl stosuje pomiar temperatury i troche płaski jak dla mnie hehhe chociaz może sie myle

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ