Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy jest sens zabierać się za mierzenie temperatury?
Odpowiedz

Czy jest sens zabierać się za mierzenie temperatury?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adabi Nowa

Wysłany: 19 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    chciałabym zacząć mierzyć temperaturę, aby mieć jeszcze większa pewność wystąpienia owulacji i ewentualnej ciąży.
    Kupiłam porządny termometr owulacyjny, na razie jestem w trakcie miesiączki i zastanawiam się czy jest sens mierzyć temperaturę, ponieważ mam problemy ze snem. Często z różnych powodów budzę się i zasypiam. Zdarza się to często jakiś czas przed pobudką do pracy (wstaję o 5, więc to byłby dobry czas na pomiar). Czytałam, że temperaturę najlepiej zmierzyć po co najmniej 3-godzinnym śnie. A co jeśli budzę się np. o 1, później 4 i wstaję o 5?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem jest sens jezeli nie wstajesz w nocy i nie chodzisz. Jak tylko sie budzisz i krecisz. Ja tez nie mam super snu i czesto sie wierce albo leze z otwartymi oczami ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Adabi Nowa

Wysłany: 20 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź,w takim razie spróbuje ja mierzyć. Zobaczymy co mi powie temperatura. :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ