X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy nocne wstawanie zaburza temperature?
Odpowiedz

czy nocne wstawanie zaburza temperature?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki.. Tempke mierze zazwyczaj o 4:30 albo 5. Ale dzis w nocy wstałam o 3 bo moj pecherz sie odezwał ... Czy moglam w ten sposob zaburzyc temperature tym wstawaniem nocnym i wstac znowu o 4:30 na mierzenie? Bo no wiem czy moja tempka tak poszla w górę w sposób naturalny czy została zaburzona :( help

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie, ze tak. radze najpierw poczytac podstawy obserwacji w "bazie wiedzy".

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Aga23 Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mogę się wypowiedzieć na swoim przykładzie, bo zdarzało mi się mierzyć o różnej godzinie i fakt różni się ale po owulacji w drugiej fazie cyklu nie wiele.W tym cyklu w którym zaszłam była troszkę wyższa niż zwykle, miałam dwa skoki. Porównując najniższa temperatura z 1 fazy 36,1 a najwyższa z drugiej 37,2 po wstaniu dochodziła do 37,6 więc ja miałam duże skoki :)

Chichibi, nataliano lubią tę wiadomość

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • rybkunia Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czytałam że nocne wstawanie nie ma dużego znaczenia w temp. najważniejsze to spać 3 godziny przed mierzeniem temp. Sama wstaje w nocy na siku;-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ