Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Doradźcie!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki spójrzcie na mój wykres .. czy sądzicie ze ovu mógł źle wyznaczyć owulacjie i mogła być później ?

• Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie wydaje sie ze owu powinno byc 23 dnia cyklu. takie jest moje zdanie, ale jestem jeszcze malo doświadczona więc nie chce wprowadzić Cie w błąd.

Ania

• Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo mi napisała "przyjaciółka " z forum.. kurde no nic pozostaje mi czekać ..

• Trapa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki :**

Ania

• Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ