X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ginekolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anx.123 Nowa

Wysłany: 30 maja 2022, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Będę szła za niedługo 1 raz do ginekologa i mam 16 lat. Chciałabym mieć tabletki antykoncepcyjne i to jest powodem tej wizyty. Jednak nie mam 18 lat i muszę iść z mamą. Ona nie będzie miała z tym problemu, ale boje się powiedzieć jej, że zrobiłam już to w prezerwatywach. Nie chce tego zatajać bo zastanawiam się czy przy doborze takich tabletek istotnym aspektem jest to czy jest się dziewicą czy nie? Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie

• Zniechecona Autorytet

Wysłany: 31 maja 2022, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie powinno miec to wplywu, ale lekarz moze Cie zapytac o dotychczasowe wspolzycie po to, zeby wiedziec jak Cie zbadac

14.02.2023 - Maja (47cm/2980g) 🥰🥳💝
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ