X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ginekolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anx.123 Nowa

Wysłany: 30 maja 2022, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Będę szła za niedługo 1 raz do ginekologa i mam 16 lat. Chciałabym mieć tabletki antykoncepcyjne i to jest powodem tej wizyty. Jednak nie mam 18 lat i muszę iść z mamą. Ona nie będzie miała z tym problemu, ale boje się powiedzieć jej, że zrobiłam już to w prezerwatywach. Nie chce tego zatajać bo zastanawiam się czy przy doborze takich tabletek istotnym aspektem jest to czy jest się dziewicą czy nie? Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie

• Zniechecona Autorytet

Wysłany: 31 maja 2022, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie powinno miec to wplywu, ale lekarz moze Cie zapytac o dotychczasowe wspolzycie po to, zeby wiedziec jak Cie zbadac

14.02.2023 - Maja (47cm/2980g) 🥰🥳💝
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ