Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja mojego wykresu \ Starania o dzidziusia od 2 lat
Odpowiedz

Interpretacja mojego wykresu \ Starania o dzidziusia od 2 lat

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Beti25 Nowa

Wysłany: 28 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o interpretacje wykresu

• Beti25 Nowa

Wysłany: 28 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/6500348da2bfd8cab792c5e47cb623c6

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu jest do mówienia? Wykres ładny ;) Mogłabyś zrobić test jutro ;)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti tak na marginesie, pod tym tematem jest grupa w ktorej interpretujemy wykresy i codziennie jest aktywna, po cholercie zakladalas oddzielny temat ?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ