Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu
Odpowiedz

interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulinaN Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

mam problem z dniem owulacji - OF wyznacza mi 15, ja bym raczej dała 18, a z tego co czytałam na NPR, ze powinno być wstecz 6 niższych temp. od tej wyższej, to w ogóle wychodzi dopiero 22 - jak sądzicie?

nie wiem, czy dzisiejszy spadek, to implementacja, czy już początek okresu, bo krwawienia nie ma, a poza tym, ostatnie 3 cykle temperatura spadała mi dopiero w 2 dniu nowego cyklu...

https://ovufriend.pl/graph/d9f41ecc44cc3e970879f056d005630a

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mało danych, brak sluzu, testow owulacycjnych, dopiero przypuszczenie owu mozna stwierdzic na podstawie kilku czynników.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ