X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu - cykle potabletkowe
Odpowiedz

interpretacja wykresu - cykle potabletkowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małolata Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

to mój pierwszy cykl na ovu i drugi po odstawieniu tabletek. w pierwszym nie prowadziłam obserwacji, dopiero mierze temperaturę i obserwuję śluz od obecnego. mam problem z interpretacją wykresu: cały czas ovu wskazuje mi dni płodne, nie mam pojęcia na podstawie temperatur kiedy była owulacja. Czy mogłybyście zerknąć i mi pomóc?

https://ovufriend.pl/graph/f39a45a4c258518644434b49baefd2cb

201710037452.png
    201505144565.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tabletkach anty cykle mogą być zaburzone i bezowulacyjne i jak na razie to Twój na taki wygląda, ale nie znaczy że taki będzie. Nadal obserwuj śluz i mierz temp. i jak cykl sie skończy to wtedy będzie można coś stwierdzić :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • małolata Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi wlasnie moka ginekolog kazala dopiero tabletki odstawic jak bede chciec dzidzie i od razu po odstawieniu dzialac bo w 3 pierwszych cyklach potabletkowych latwiej zajsc w ciaze. A tu jak widac na razie owulacji brak i badz tu czlowieku madry :/

201710037452.png
    201505144565.png
  • ampoule Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam tabletki po poronieniu na regulacje cyklu właśnie i po odstawieniu mamy od razu działać...więc też nie wiem jak to jest :/

[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
    [*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    [*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ