Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wyników krwi
Odpowiedz

Interpretacja wyników krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaK Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2021, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    W 15dc ginekolog widział ze owulacja była i dawał cień nadzieji.. po czym 22 dc miałam iść zbadać progesteron. W 21 dnia cyklu chwile zabolał brzuch i dostałam skąpej miesiączki kolejne dni to brązowe plamienie i skąpa miesiączka na zmianę tak trwało to 6 dni. W 23 dc lub 3 dc bo nie wiem czy właściwy okres jeszcze dostanę ...zbadałam progesteron (wynik około 9), prolaktyna (wynik około 24) i betę (wynik 3.18). Wczoraj tj 27dc lub 7dc zbadałam betę ponownie i jest już 0.
    Wiem, ze okres przychodzi gdy progesteron spadnie czy nie wydaje wam się ze progesteron za wysoki jak na dni miesiączki? Miała któraś z Was taki przypadek ? Nigdy czegoś takiego nie miałam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ