X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wyników krwi
Odpowiedz

Interpretacja wyników krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaK Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2021, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    W 15dc ginekolog widział ze owulacja była i dawał cień nadzieji.. po czym 22 dc miałam iść zbadać progesteron. W 21 dnia cyklu chwile zabolał brzuch i dostałam skąpej miesiączki kolejne dni to brązowe plamienie i skąpa miesiączka na zmianę tak trwało to 6 dni. W 23 dc lub 3 dc bo nie wiem czy właściwy okres jeszcze dostanę ...zbadałam progesteron (wynik około 9), prolaktyna (wynik około 24) i betę (wynik 3.18). Wczoraj tj 27dc lub 7dc zbadałam betę ponownie i jest już 0.
    Wiem, ze okres przychodzi gdy progesteron spadnie czy nie wydaje wam się ze progesteron za wysoki jak na dni miesiączki? Miała któraś z Was taki przypadek ? Nigdy czegoś takiego nie miałam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ