X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jednodniowy okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Landrii Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?

Zostałam mamą 25.04.2024 💓
  • Eniana Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to nie okres a implantacja?

07.2016 cp zakończona laparoskopowo
    11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
    05.2019 👨‍👩‍👧 córka
    07.2022 kolejne starania
    01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
    04.2023 cb
    08.2023 cb
    01.2024 15tc 👼 córka
    04.2024 II
    06.06.2024 Badania prenatalne
  • kociamama Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrii wrote:
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?
    Ze trwał parę godzin i na tym się skończyło nie miałam, ale zdarzało się tak jak piszesz - trochę plemienia, później dzień dwa przerwy i dopiero przychodził, także może jeszcze się rozkreci.
    Wiesz czy miałaś owu w tym cyklu?

endometrioza

03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.

15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
    17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
    ciąża naturalna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ