X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jednodniowy okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Landrii Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?

Zostałam mamą 25.04.2024 💓
  • Eniana Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to nie okres a implantacja?

07.2016 cp zakończona laparoskopowo
    11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
    05.2019 👨‍👩‍👧 córka
    07.2022 kolejne starania
    01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
    04.2023 cb
    08.2023 cb
    01.2024 15tc 👼 córka
    04.2024 II
    06.06.2024 Badania prenatalne
  • kociamama Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrii wrote:
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?
    Ze trwał parę godzin i na tym się skończyło nie miałam, ale zdarzało się tak jak piszesz - trochę plemienia, później dzień dwa przerwy i dopiero przychodził, także może jeszcze się rozkreci.
    Wiesz czy miałaś owu w tym cyklu?

endometrioza

03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.

15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
    17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
    ciąża naturalna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ