Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jednodniowy okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Landrii Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?

Zostałam mamą 25.04.2024 💓
  • Eniana Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to nie okres a implantacja?

07.2016 cp zakończona laparoskopowo
    11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
    05.2019 👨‍👩‍👧 córka
    07.2022 kolejne starania
    01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
    04.2023 cb
    08.2023 cb
    01.2024 15tc 👼 córka
    04.2024 II
    06.06.2024 Badania prenatalne
  • kociamama Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrii wrote:
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?
    Ze trwał parę godzin i na tym się skończyło nie miałam, ale zdarzało się tak jak piszesz - trochę plemienia, później dzień dwa przerwy i dopiero przychodził, także może jeszcze się rozkreci.
    Wiesz czy miałaś owu w tym cyklu?

endometrioza

03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.

15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
    17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
    ciąża naturalna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ