X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jednodniowy okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Landrii Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?

Zostałam mamą 25.04.2024 💓
  • Eniana Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to nie okres a implantacja?

07.2016 cp zakończona laparoskopowo
    11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
    05.2019 👨‍👩‍👧 córka
    07.2022 kolejne starania
    01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
    04.2023 cb
    08.2023 cb
    01.2024 15tc 👼 córka
    04.2024 II
    06.06.2024 Badania prenatalne
  • kociamama Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrii wrote:
    Hej. W nocy dostałam coś jakby okres (kłucie jajnika i trochę jasnoczerwonej krwi). Zaaplikowałam tampon, poszłam spać. Aktualnie jest 13 i jakby okres mi się skończył w momencie w którym zasnęłam. Zero krwi, nawet plamienia czy bólu brzucha. Zastanawiam się czy się jeszcze rozkręci. Miałyscie tak kiedyś, że okres trwał tylko jakby parę godzin?
    Ze trwał parę godzin i na tym się skończyło nie miałam, ale zdarzało się tak jak piszesz - trochę plemienia, później dzień dwa przerwy i dopiero przychodził, także może jeszcze się rozkreci.
    Wiesz czy miałaś owu w tym cyklu?

endometrioza

03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.

15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
    17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
    ciąża naturalna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ