X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jednodniowy skok temperatury po owulacji
Odpowiedz

Jednodniowy skok temperatury po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mysza13 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

W 7 dpo mam skok temperatury o 0,25 stopnia. Wiem, ze zazwyczaj przy implementacji temperatura spada- ktoś miał odwrotnie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bywało i tak, że miałam skoki, ale zawsze zakończone @ więc nie wiem czy to reguła

• LaBellePerle Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza13 wrote:
    Hej,

W 7 dpo mam skok temperatury o 0,25 stopnia. Wiem, ze zazwyczaj przy implementacji temperatura spada- ktoś miał odwrotnie??

w 7 dniupo jest najwyższy poziom progesteronu, stąd może być ta temperatura, ja też tak miałam w tym cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 09:58

Mysza13, Ania:)) lubią tę wiadomość

preg.png

17.04.2023 14:00 - Amelia, 4060g, 51 cm SN
    14.10.2021 13:54 - Oliwia, 4150g 53cm SN
    27.09.2020 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm CC

"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela
  • Mysza13 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    w 7 dniupo jest najwyższy poziom progesteronu, stąd może być ta temperatura, ja też tak miałam w tym cyklu

O a to ciekawe- nie wiedziałam. Zawsze jakaś oznaka, ze organizm dobrze działa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ