Kiedy pora na testowanie - plamienie implantacyjne
-
Albo to ja jestem dziwna bo temperatury po owulacji u mnie to różnice 1kreski zawsze albo to dziwne są zygzaki innych starających. Nie ma pewności kiedy była owulacja jeśli nie było to monitorowane,skok temperatury mógł być dzień lub dwa po owulacji a spotkałam się z przypadkami że i później był skok. Beta 100% pewności to zawsze dzień spodziewanej miesiączki ale dzień czy 2 przed również może być wiarygodne.
alis132 lubi tę wiadomość
-
alis132 wrote:
Żeby nie robić sobie niepotrzebnych nadziei radzę wykonać test z krwi dopiero w dniu spodziewanej miesiączki PozdrawiamLenka 28 lat
2016 lipiec - Aniołeczek 11 tc ❤
2018 październik - 1 IUI -
U mnie też namieszany ten cykl, nie mierzyłam temperatury bo maż był za granicą, owulacje powinnam mieć koło 25 października a @ 8.11 ale śluz płodny w ogromnej ilości wystąpił u mnie dopiero 3.11 @ nadal brak wiec na pewno owulacja nie była w terminie. Mąż wrócił 4.11 od tego dnia systematycznie współżyjemy, 10.11 zobaczyłam na papierze kremowy śluz z delikatną domieszką krwi, taki różowy... od wczoraj kłucie w jajniku... na test za wcześnie biorąc pod uwagę że pierwsza szansa na zajście w ciążę była 4.11.
Jeśli się nam uda dziewczyny to będzie cud, biorę bromergon i od 8 miesięcy cykle mam jak w zegarku 31 dniowe, a akurat teraz ta owulacja jakby czekała na mojego męża... staramy sie od 3 lat z przerwami na wyjazdy zagraniczne...kamaja lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnyLilia1987 wrote:Albo to ja jestem dziwna bo temperatury po owulacji u mnie to różnice 1kreski zawsze albo to dziwne są zygzaki innych starających. Nie ma pewności kiedy była owulacja jeśli nie było to monitorowane,skok temperatury mógł być dzień lub dwa po owulacji a spotkałam się z przypadkami że i później był skok. Beta 100% pewności to zawsze dzień spodziewanej miesiączki ale dzień czy 2 przed również może być wiarygodne.
U mnie również cuda na kiju i nic do siebie nie pasuje - temperatura sobie, testyze śluzem sobie, a "ovu" wyznacza jeszcze co innego. Pogubiłam się w tym wszystkim... Ogarnia zwątpienie. Stwierdziłam, że chyba jakaś zbrakowana jestem
Nie wiem co o tym myśleć. Była owu czy nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 11:19
kamaja lubi tę wiadomość
-