Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Krwawienie w środku cyklu
Odpowiedz

Krwawienie w środku cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka89 Koleżanka

Wysłany: 15 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Czy może któraś z Was miała taką sytuację:
    staram się o dzidziusia, ale dłuższy czas nie miałam owulacji (po tabletkach). W tym cyklu (7mego dc) miałam pęcherzyk dominujący. Jednak w 16dc dostałam krwawienia, które trwa trzeci dzień. Nie jest zbyt intensywne, jednak wygląda na żywą krew (bez skrzepów). Czy traktować to jako nowy cykl? Czy może to być objaw np. owulacji?? Dodam że mam niedużego polipa... Proszę o Wasze doświadczenia :)

PS Ostatnio miałam 28 dniowe cykle, ale regulowane Duphastonem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 17:38

• Lili78 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest wina polipa. Miałam identyczną sytuacje rok temu. Krwawiłam w środku cyklu. Wiem z doświadczenia że jeżeli tego polipa nie usuniesz to będzie rósł. No i bardzo ciężko zajść w ciążę z polipem. Ja męczyłam się z tym problemem rok, do momentu jak trafiłam na dobrego lekarza, który natychmiast zlecił histeroskopię. Teraz wszystko jest super.
    Wiem że mniejsze polipy leczy się hormonalnie. Mój miał 20 mm - podobno to bardzo dużo.

Lili
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ