KTO MOZE MI PRZEANALIZOWAC WYKRES
-
Karolina masz za mało tempertur w wykresie, więc program nic nie zaznaczył. Żeby według temperatur wyznaczyć skok temperatury potrzebujesz 6 temperatur niższych i 3 wyższych.
Widzę że mierzysz popołudniu, czy przed pomiarem masz zawsze min. godzinę biernego odpoczynku? Czy używasz termometru z 2 miejscami po przecinku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 17:30
-
Może owulacja już była, trudno powiedzieć, of to tylko program i może Ci jej nie wyznaczyć przy takich danych. Zacznij może obserwować szyjkę i bardziej szczegółowo opisuj sobie śluz w notatkach.
Ogólnie poleca się mierzenie z dokładnością do 0,05 stopnia, czyli albo termometrem owulacyjnym, takim z szeroką podziałką, albo elektronicznym z 2 miejscami po przecinku. Przy zwykłym termometrze to i pomiar poranny może być wątpliwy.
Polecam stronę iner.pl znajdziesz trochę przydatnych informacji. -
dzieki, uzupełnilam temp w przyblizeniu do poprzednich paru dni i wyszla mi owulka 7 wrzesnia, mozesz zerknac jeszcze raz, nadmienie ze od wtorku bralam antybiotyk duomox zapalenie krtani, czytajac poo internecie mysle ze jakas szansa jest mimo tego, nie mialam wyjscia bo choroba sie poglebiala.od 5 dni biore luteine wiec moze ona troche poziom progesteronu mi podciagnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 07:33
-