Mój wykres
-
Skoku jeszcze nie było, śluz cały czas jest lepszej jakości. Myślę że cały czas masz dni płodne, a owu wiadomo - może się lekko przesunąć.
Isia93 lubi tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Przyglądam się znowu i tak wygląda jakbyś miała już skok, ale to by było zdecydowanie za wcześnie, szczeg. biorąc pod uwagę śluz. Może za kilka dni będzie wyższa temp.
Isia93 lubi tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Każda kobieta jest inna, może ty po prostu masz wyższą temp ciała
Polecam kupić termometr z 2 miejscami po przecinku, pewnie wyszłoby, że nie do końca jest tak jak wychodzi na wykresie. Ja za swój zapłaciłam ok. 13 zł, a to już taki na full wypasie, bo z pamięcią ostatniej temp i pikaniem jak zmierzy ;p
Wydatek jak za 1 test ciążowy.
Moim zdaniem owulkę miałaś wczoraj lub nawet przedwczoraj (to jest to, że nie widzimy czy między 12 a 13 dc był jakiś skok).
Isia, spokojnie, pewnie wszystko jest dobrzeIsia93 lubi tę wiadomość
-
Faktycznie, nie zauważyłam, że Ty nie masz "połówek" tempek. To może wpływać znacznie na interpretację wykresu. Radziłabym albo zwykły rtęciowy termometr kupić albo np. Microlife, który wcale drogi nie jest (nawet od 11 zł można go znaleźć w aptece internetowej) a komfort mierzenia jest mega. Ja jestem zadowolonaInsanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-