Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mozecie zerknac? Mam bardzo male skoki.
Odpowiedz

Mozecie zerknac? Mam bardzo male skoki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegladam wykresy (ciazowe) i mam wrazenie ze doslownie wszystkie dziewczyny maja spory skok temperatury o 0.4 conajmniej. A u mnie? Zawsze jakies marne 0.2 moze. Nie przejmowalabym sie tak i powiedziala ze kazda jest inna ale skoro jednak kazda ma duze roznice temperatur miedzy pierwsza a druga faza cyklu tylko nei ja to chyba jednak cos ze mna nie tak:/. Mozecie zerknac?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładny skoczek ;) Ja bym się nie przejmowała. Sama raz mam wysokie, a raz nie

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Przegladam wykresy (ciazowe) i mam wrazenie ze doslownie wszystkie dziewczyny maja spory skok temperatury o 0.4 conajmniej. A u mnie? Zawsze jakies marne 0.2 moze. Nie przejmowalabym sie tak i powiedziala ze kazda jest inna ale skoro jednak kazda ma duze roznice temperatur miedzy pierwsza a druga faza cyklu tylko nei ja to chyba jednak cos ze mna nie tak:/. Mozecie zerknac?

Też się martwiłam, że mam tylko 0.2, pytałam ginekologa i powiedział, że nie ma się czym martwić. 0.2 to minimum i jeśli jest to jest super :)

48f411ed51.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Unlike ale jesli sie martwisz ze moze maly skok jest spowodowany slaba jakoscia jajeczka to moze sa jakies naturalne sposoby? wiem na pewno ze inozytol i soja poprawiaja jakosc jajeczek...ale soja nie dla ciebie bo masz owulacje normalne.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ