Mozecie zerknac? Mam bardzo male skoki.
-
Przegladam wykresy (ciazowe) i mam wrazenie ze doslownie wszystkie dziewczyny maja spory skok temperatury o 0.4 conajmniej. A u mnie? Zawsze jakies marne 0.2 moze. Nie przejmowalabym sie tak i powiedziala ze kazda jest inna ale skoro jednak kazda ma duze roznice temperatur miedzy pierwsza a druga faza cyklu tylko nei ja to chyba jednak cos ze mna nie tak:/. Mozecie zerknac?
-
KotkaPsotka wrote:Przegladam wykresy (ciazowe) i mam wrazenie ze doslownie wszystkie dziewczyny maja spory skok temperatury o 0.4 conajmniej. A u mnie? Zawsze jakies marne 0.2 moze. Nie przejmowalabym sie tak i powiedziala ze kazda jest inna ale skoro jednak kazda ma duze roznice temperatur miedzy pierwsza a druga faza cyklu tylko nei ja to chyba jednak cos ze mna nie tak:/. Mozecie zerknac?
Też się martwiłam, że mam tylko 0.2, pytałam ginekologa i powiedział, że nie ma się czym martwić. 0.2 to minimum i jeśli jest to jest super -
Zgadzam sie z Unlike ale jesli sie martwisz ze moze maly skok jest spowodowany slaba jakoscia jajeczka to moze sa jakies naturalne sposoby? wiem na pewno ze inozytol i soja poprawiaja jakosc jajeczek...ale soja nie dla ciebie bo masz owulacje normalne.
-