X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów nie mogę zacząc nowego cyklu
Odpowiedz

nie mogę zacząc nowego cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinien niby zacząc sie automatycznie i nie zaczął a manualnie też nie chce sie otworzyc nie wiem co robic bo owulacja juz niedługo i nie chce jej przegapic

• Netka96 Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy cykl zaczyna się wtedy kiedy zaznaczysz krwawienie na wykresie

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wiem ale sie nie zaczął jak zaznaczyłam i newet jesli che zmienic manualnie to tez sie nie zmienia. nie wiem co robic zgłaszałam do prtalu ale nic sie nie odzywaja.. ;(

• ignite Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne ja wczoraj zaznaczyłam pierwszy dzień @ i normalnie pokazuje nowy cykl.A jak zaznaczyłaś 1 dzień to kliknełaś potem Zapisz?. Może Ci się coś zawiesiło,nie wiem.

ignite
  • terka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka-matulka wrote:
    powinien niby zacząc sie automatycznie i nie zaczął a manualnie też nie chce sie otworzyc nie wiem co robic bo owulacja juz niedługo i nie chce jej przegapic

Niedawno wprowadzili opłaty premium za prowadzenie wykresu. Jeśli masz wykupiony to powinno wyskoczyć ale jeśli nie to może tu jest problem

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ