X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów niedroga cialka żółtego czy niski progesteron?
Odpowiedz

niedroga cialka żółtego czy niski progesteron?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej potrzebuje interpretacji(mój wykres w stopce) powiedzcie co to może być bo po owu temp rośnie osiąga tzw szczyt i sukcesywnie spada, obniża się tak do @ wyglądem przypomina górę. Coś mi mówi że to może być niedomoga cialka żółtego albo niski progesteron. Proszę i z góry dzięki za opinie
    Ps. Nie przyjmuje żadnych hormonów typu lutka dupek

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ale nie musi, trzeba w takim przypadku zrobic badania i monitoring cyklu. Natomiast wychodzi ze faze lutealna masz w normie, to byc moze lekarz zaproponuje np duphaston i clo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ