X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam ,że niektóre z Was mają więcej funkcji do wyboru w zakładce "objawy" niż ja :| Nie mam na przykład możliwości zaznaczenia bólu jajników. Mam wykupiony pakiet na 3 miesiące - istnieje jakaś zależność między tymi tematami?

• Dafne Koleżanka

Wysłany: 26 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

lv8pusw.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafne wrote:
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

Dokładnie :) Te, co sobie pozaznaczasz, te Ci będzie wyświetlać później jako możliwe do odhaczenia.

Tak samo jest z lekami, w dodatku leki można dodawać własne ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ