X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłam ,że niektóre z Was mają więcej funkcji do wyboru w zakładce "objawy" niż ja :| Nie mam na przykład możliwości zaznaczenia bólu jajników. Mam wykupiony pakiet na 3 miesiące - istnieje jakaś zależność między tymi tematami?

• Dafne Koleżanka

Wysłany: 26 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

lv8pusw.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafne wrote:
    jak wciśniesz funkcję objawy - masz na dole, po prawej stronie - edytuj pola - wciskasz to i zaznaczasz, które jeszcze chcesz mieć ;)

Dokładnie :) Te, co sobie pozaznaczasz, te Ci będzie wyświetlać później jako możliwe do odhaczenia.

Tak samo jest z lekami, w dodatku leki można dodawać własne ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ