X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Okres nie boli już?
Odpowiedz

Okres nie boli już?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martynek1990 Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy którejś z Was okres zmienił się z wiekiem? Zawsze miałam bolesne i nie dało rady obejść się bez tabletki. Teraz od 3 miesięcy okres praktycznie nie boli a jeśli już to delikatnie, że nic nie biorę. Czy to tak może jest przed tą magiczną 30-tką. Sama nie wiem :-S

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdarza się:] może być też na kilka miesięcy taka zmiana.

• Arashe Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś zawsze miałam bolesne, a teraz sporadycznie mnie boli, więc myślę że możliwe ;)

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe wrote:
    Kiedyś zawsze miałam bolesne, a teraz sporadycznie mnie boli, więc myślę że możliwe ;)

Też czasem boli, a czasem nic nie odczuwam.
    Jestem ciekawa od czego to zależy :)

• Kotek90 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bezbolesne miesiączki po niepokalanku, ale też dobijam 30-ki.

ef7d8c107bc70f13c04e82075d17dbc4.png
  • Aneta9669 Nowa

Wysłany: 12 czerwca 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bezbolesne miesiączki od czasu unikania nietolerowanych produktów (zawierających gluten i nabiał) :)

• Irola Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, też miałam bolesne miesiączki, bez tabletek się nie obeszło. Zmieniłam dietę, pije też taka fajna miksturke, w sumie od maja i miesiaczka... Aż dziwnie bo nic nie boli!! Myślę że żywienie ma to duży wpływ :)

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
    1 cs z letrozolem ovu 12 dc
    11.2019 - ciąża biochemiczna
    2 cs z letrozolem ovu 15 dc
    5.12 II 🙏❤️

"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ