X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Owulacja 55 dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tyssia96 Nowa

Wysłany: 25 lipca 2022, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie miałam tak długo owulacji. Okres spóźnił mi się dokładnie 22 dni. Nie wiem czy to normalne. Powinnam iść do lekarza ?

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyssia96 wrote:
    Nigdy nie miałam tak długo owulacji. Okres spóźnił mi się dokładnie 22 dni. Nie wiem czy to normalne. Powinnam iść do lekarza ?
    Może to jednorazowa akcją, może miałaś dużo stresu? Albo podróżowałaś?
    Jak się powtórzy to poszłabym do gina :)

• JoannaWK Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz na rok może tak być, ze okres się tak spóźnia. Normalne i nic złego się nie dzieje.

Starania o pierwsze bobo.
    Aktywnie od 05.2022
    Stwierdzone PCOS
    Inozytol od 09.2022

⏸️💪 19.11.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ