X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

oznaczenia na of

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze mi ktoras z was powiedziec dlaczego niektore oznaczenia temperatury sa pustymi koleczkami a niektore sa to pelne kropeczki jesli wiecie co ja wogole mam na mysli.to moj pierwszy cykl tu i jedna z moich temperatur (sadkowa )zostala oznaczona pustym koleczkiem nie wiem czy to ma jakies znaczenie ?

<3
  • Asta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskie kółeczka są wtedy, gdy mierzysz temperaturę o wybranej porze, dopuszczalna różnica czasu +/- 30 min. Program domyślnie ustawiony jest chyba na 7 godzinę, więc akceptuje temperatury z godziny 6:30-7:30. Pomiary wykraczające poza ten zakres są automatycznie oznaczone białym kółeczkiem (ale linia łącząca punkty jest nieprzerywana).
    Białe kółeczka i linia przerywana z nich wychodząca to pomiar ignorowany, stosowany w przypadku zaburzeń.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha dziekuje za wyjasnienie :)

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ