X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

oznaczenia na of

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze mi ktoras z was powiedziec dlaczego niektore oznaczenia temperatury sa pustymi koleczkami a niektore sa to pelne kropeczki jesli wiecie co ja wogole mam na mysli.to moj pierwszy cykl tu i jedna z moich temperatur (sadkowa )zostala oznaczona pustym koleczkiem nie wiem czy to ma jakies znaczenie ?

<3
  • Asta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskie kółeczka są wtedy, gdy mierzysz temperaturę o wybranej porze, dopuszczalna różnica czasu +/- 30 min. Program domyślnie ustawiony jest chyba na 7 godzinę, więc akceptuje temperatury z godziny 6:30-7:30. Pomiary wykraczające poza ten zakres są automatycznie oznaczone białym kółeczkiem (ale linia łącząca punkty jest nieprzerywana).
    Białe kółeczka i linia przerywana z nich wychodząca to pomiar ignorowany, stosowany w przypadku zaburzeń.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha dziekuje za wyjasnienie :)

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ