Czesc dziewczyny, jestem nowa i nie mialam pomyslu pod ktory temat sie podpiac a zalezy mi bardzo na odpowiedzi, licze na wasze bardziej doswiadczone opinie. Otoz prosze bardzo zebyscie zerknely na moj wykres. To jest moj pierwszy cykl po poronieniu, ktore mialo miejsce 3 tygodnie temu, i pierwszy cykl z ovu. Ta ciaza byla zaskoczeniem, jednak bardzo pozytywnym. Wiec chcielibysmy postarac sie o brzdaca, z tym ze ja dopiero zaczynam siebie obserwowac. Zawsze mialam cykle ok. 30 dniowe, raczej z pozna owulacja, bo w tym w ktorym zaciazylam owulacja byla dopiero ok. 20 dnia i tak tez myslalam ze bedzie tym razem jesli w ogole wystapi, bo wiem, ze po poronieniu roznie jest. U mnie to bylo bardzo wczesnie bo 5tc i samoistnie, dlatego od razu dostalismy zielone swiatlo. Moje pytanie do bardziej doswiadczonych dziewczyn- co sadzicie o moim wykresie, czy owulacja wykryta przez ovu jest w ogole mozliwa twk wczesnie po poronieniu? Prosze o jakies opinie, bo juz wariuje z tym wszyskim. Z gory dziekuje