X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Płodność kobiety a Księżyc oraz planowanie płci
Odpowiedz

Płodność kobiety a Księżyc oraz planowanie płci

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, natknęłam się na taki program wraz z objaśnieniem jak go użyć w celu wyznaczenia największej płodności u kobiety w oparciu o właśnie Księżyc . Nie będę szczegółowo opisywała bo wszystko jest ujęte w instrukcji , na stronie ,której link podaję poniżej.
    W wielkim skrócie, każda z nas jak się rodziła to miała Księżyc w konkretnej planecie i w tym programie jest zawarta prognoza płodności oraz jest możliwość zaplanowania płci ( autor twierdzi,że ma aż 98% trafności w planowaniu płci)
    Chciałabym się podzielić z tym Z Wami,mam nadzieję,żę się przyda :)

www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ