Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Po jakim czasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatek Nowa

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, po jakim czasie ovu zaznacza wam owulacje na wykresie czy musza minac trzy dni wyzszych temp?? Bo wg mnie owu byla a on dalej nic 7e2f74522be571db988bc7b5057e349e.png

agatek
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Ci ją wyznaczyc 17 lub 18dc, więc jeszcze parę dni nim coś pokarze.

Krecha pokazuje się po zaznaczeniu czwartej temperatury po owulacji

Na pewno nie wyznaczy Ci owulki na dzień spadkowy, bo masz ignorowaną. Trochę cierpliwości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:10

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ