X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Po jakim czasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatek Nowa

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, po jakim czasie ovu zaznacza wam owulacje na wykresie czy musza minac trzy dni wyzszych temp?? Bo wg mnie owu byla a on dalej nic 7e2f74522be571db988bc7b5057e349e.png

agatek
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Ci ją wyznaczyc 17 lub 18dc, więc jeszcze parę dni nim coś pokarze.

Krecha pokazuje się po zaznaczeniu czwartej temperatury po owulacji

Na pewno nie wyznaczy Ci owulki na dzień spadkowy, bo masz ignorowaną. Trochę cierpliwości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:10

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ