Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Po jakim czasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatek Nowa

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, po jakim czasie ovu zaznacza wam owulacje na wykresie czy musza minac trzy dni wyzszych temp?? Bo wg mnie owu byla a on dalej nic 7e2f74522be571db988bc7b5057e349e.png

agatek
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Ci ją wyznaczyc 17 lub 18dc, więc jeszcze parę dni nim coś pokarze.

Krecha pokazuje się po zaznaczeniu czwartej temperatury po owulacji

Na pewno nie wyznaczy Ci owulki na dzień spadkowy, bo masz ignorowaną. Trochę cierpliwości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:10

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ