X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Po jakim czasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatek Nowa

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, po jakim czasie ovu zaznacza wam owulacje na wykresie czy musza minac trzy dni wyzszych temp?? Bo wg mnie owu byla a on dalej nic 7e2f74522be571db988bc7b5057e349e.png

agatek
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Ci ją wyznaczyc 17 lub 18dc, więc jeszcze parę dni nim coś pokarze.

Krecha pokazuje się po zaznaczeniu czwartej temperatury po owulacji

Na pewno nie wyznaczy Ci owulki na dzień spadkowy, bo masz ignorowaną. Trochę cierpliwości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:10

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ