X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Po jakim czasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agatek Nowa

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, po jakim czasie ovu zaznacza wam owulacje na wykresie czy musza minac trzy dni wyzszych temp?? Bo wg mnie owu byla a on dalej nic 7e2f74522be571db988bc7b5057e349e.png

agatek
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Ci ją wyznaczyc 17 lub 18dc, więc jeszcze parę dni nim coś pokarze.

Krecha pokazuje się po zaznaczeniu czwartej temperatury po owulacji

Na pewno nie wyznaczy Ci owulki na dzień spadkowy, bo masz ignorowaną. Trochę cierpliwości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:10

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ